Sähkön kilpailutus

Kilpailutamme sähköenergiasi edullisesti. Kilpailutusta hoitavalla asiantuntijallamme on myös Nord Pool Finland myöntämä sähköjohdannaismeklarin tutkinto todistus.

Meillä on pitkä kokemus sähköenergian kilpailuttamisesta sekä pienasiakkaille että yrityksille.

Sähköenergian osuus sähköntoimituksesta on mahdollista kilpailuttaa. Kilpailutuksella voit vaikuttaa maksamasi sähköenergian hintaan ja käyttämäsi sähkön alkuperään.

Energiavirasto ylläpitää sähkön hintatietopalvelua www.sahkonhinta.fi, missä voit vertailla eri sähkösopimustuotteita käyttöpaikkasi mukaan. Hintavertailun tekemiseen tarvittavat tiedot löytyvät vanhasta sähkölaskustasi.

Hintatietopalvelu etsii antamiesi hakuehtojen mukaan sinulle sopivia sähkötuotteita. Klikkaamalla tuoteniemeä voit katsoa tarkemmat tuotetiedot ja saat myös näkyville sähkönmyyjän yhteystiedot.

Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa uudestaan ilman rajoituksia. Huomioi kuitenkin, että mikäli vanha sähkönmyyntisopimuksesi on määräaikainen eikä sopimuskausi ole vielä päättynyt, sähkönmyyjää ei voi vaihtaa ilman painavaa syytä. Määräaikainen sopimus sitoo lähtökohtaisesti molempia osapuolia sopimuskauden ajan.

Asunto-osakeyhtiö tai kiinteistö, jolla on mahdollisuus mitata sähkön kulutus yhdestä pisteestä, voi myös hankkia sähköenergiansa yhteisostona.

Lue lisää: ⇒ sähkön alkuperästä, ⇒sähkölaskusta ja ⇒ sähkösopimuksista. Ota yhteyttä, autamme sinua löytämään edullisimman sähkönmyyjän edullisesti.

⇒ Nord Pool spot             ⇒ Nasdag Commodities