Energiatodistus

Laki energiatodistuksesta

Energiatodistuksen luokat

 

Tilaa Energiatodistukset ja Energiaselvitykset    Muutoksen Tuulet Oy:ltä!

Milloin Energiatodistus tarvitaan ?

Rakennuksen omistajan on hankittava Energiatodistus silloin, kun rakennus tai sen osa otetaan käyttöön, myydään tai vuokrataan.  (Energiatodistus perustuu lakiin rakennuksen energiatodistuksesta 50/2013)

Milloin Energiaselvitys tarvitaan ?

Energiaselvitys on liitettävä rakennuslupaa haettaessa rakennuslupahakemukseen.  Samassa yhteydessä teemme uudelle rakennukselle Energiatodistuksen,

Paljonko lakisääteinen Energiatodistus ja Energiaselvitys maksaavat?

Muutoksen Tuulet Oy:ltä saat lakisääteisen Energiatodistuksen edullisesti: Omakotitalot alkaen 250 euroa ja Energiaselvitykset alkaen 150 euroa.

Ota yhteyttä  ja Pyydä tarjous tästä!   

Tai soita puhelin  044 2109560

 

 Energiatodistus hyödyttää monella tavalla!

Energiatodistuksen avulla voidaan rakennuksen energiatehokkuutta verrata muihin vastaaviin rakennuksiin ja osoittaa myyntitilanteessa  ostajalle kuinka energiatehokas ko. oleva talo on.
Tarkoituksena on myös edistää rakennusten energiatehokkuutta ja uusiutuvan energian käyttöä. Olemassa olevien rakennusten energiatehokkuuden parantamisen kannalta energiatodistukseen sisältyvät säästösuositukset ovat keskeinen asia.
Katselmuksessa arvioidaan lisäksi laitteistojen energiateknistä kuntoa, minkä pohjalta annetaan tilaajalle toimenpide-esityksiä. Todistus allekirjoitetaan ja se toimitetaan asiakkaalle pdf- ja paperimuodossa. Lisäksi yksi kappale toimitetaan ARA:an.

Uusi energiatodistusasetus astui voimaan 1.1.2018

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Energiatodistuksesta!

Energiatehokkuutta koskeva lainsäädäntö

Laki rakennuksen Energiatodistuksesta

Energiatodistus Motiva Oy